събота, 13 юли 2019 г.

Bestun T33 отправя поглед към Европа

След успеха на Bestun T77, китайската марка, която в някои легиони се нарича Besturn, е готова с второто предложение от Т-серията кросоувър модели. Bestun T33 е базиран на представеният миналата година Besturn X40 и може да се смята за негова по-луксозна версия. Дизайна е малко по-привлекателен и насочен към младите клиенти, а оборудването е по-богато, като в интериора са вложени малко по-качествени материали. Въпреки всичко цените ще започват от около 9 200 евро, като в базовото оборудване са включени: адаптивни LED светлини, 17-цолови джанти, мултифункционален волан, мултимедия, цифров инструментален панел пред водача, камера за заден ход, климатроник, пълен ел. пакет, автоматични фарове и чистачки и др. Срущу доплащане се предлагат: адаптивен автопилот, стъклен шибедах, кожени седалки с подгряване, система за пердотвратяване на сблъсък, сензор за обекти в сляпата зона водача и датчик за предупреждение при напускане лентата на движение. 
За задвижване Bestun T33, разчита на познатият - 1.6 литров, атмосферен мотор с мощност 108к.с., куплиран с 6-степенна, механична или 5-степенна, автоматична трансмисия. 
Намеренията на компанията са този модел да се предлага и в Европа, но това още не е потвърдено официално. Така или иначе обаче моделът ще се предлага извън границите на Китай, като първата страна, която ще го получи е Русия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар