сряда, 24 юли 2019 г.

Продажбите на Audi Q3 Sportback, стартират от ноември месец

Вместо очакваното Audi Q4, гамата на Audi Q3 се увеличава с модификацията Sportback, която се характеризира със спортно ориентиран дизайн и наклонена линия на покрива. Като цяло дължината на модела е по-голяма с 16мм, спрямо тази на конвенционалната версия, а багажното пространство възлиза на задоволителните - 530 литра. 
Audi Q3 Sportback ще се предлага с 2.0 литрови, бензин и дизелови агрегати, чиято мощност  варира от 150 до 230к.с. При всички случаи трансмисията е 7-степенна, двудискова задвижваща предните колела. Задвижването на четирите колела ще се предлага срещу доплащане, а в по-късен етап гамата нарасне с 1.5 литров, турбо бензинов мотор оборудван с лека хибридна система работеща под 48V. Най-вероятно през 2021 година ще видим и S и RS версиите на модела. 
Интериора е идентичен с този на Q3, като серийно ще се предлагат цифровия инструментален панел преди водача и мултимедийната система с 10-инчов дисплей. Системата за предотвратяване на сблъсък, съчетана с адаптивния автопилот и асистента за поддържане движението в пътното платно ще се предлагат серийно за модела. Според информацията продажбите в Европа, започват от ноември месец, като цените на базовата версия ще стартират от около 40 000 евро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар