петък, 31 май 2019 г.

Lexus RX с фейслифт

Дойде време за обновяването на представения преди четири години Lexus RX.  Японците стилно променят визията на модела, като го снабдяват с нови брони, променени предни светлини, обогатена цветова гама и нов дизайн на 18 и 20-цоловите джанти. Като цяло промените са направили дизайна по-изчистен, а в интериора място намира новата инфотайнмънт система с 8 или 12.3-инчови, тъчскрийн дисплеи, което е новост за марката. Въпреки това обаче производителят е запазил възможността за командване, чрез тракпад и гласови команди. 
Според информацията обновената версия разполага с ревизирано окачване и подобрена шумоизолация, а стандартно ще се предлагат системата за предотвратяване на сблъсък, датчик за разпознаване на пътните знаци, сензор за лентата на движение, адаптивен круиз контрол и др. 
Под капака място ще продължава да намира V6-цилиндровия, 3.5 литров агрегат с мощност 295к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия. Хибридната версия снабдена с три електромотора, също остава в гамата на модела. Поради решението на компанията в скоро бъдеще да напусне пазара в Европа, най-вероятно версията с 2.0 литровия, турбо мотор да отпадне от портфолиото на модела. Производството на обновеният Lexus RX, започва в края на годината, а продажбите ще започнат от началото на 2020 г. Фейслифт версията на седемместната модификация - RXL, ще бъде представена в средата на следващата година. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар