сряда, 20 март 2019 г.

И Mercedes GLC Coupe с фейслифт и лека хибридна технология

След обновяването на Mercedes GLC, резонно компанията представя и фейслифт версията на GLC Coupe. Официалната премиера на модела пред публика ще се състой по време на автосалона в Ню-Йорк, където ще станат ясни и неговите цени, а днес ние можем да видим първите официални снимки разпространени от компанията. 
По подобие на GLC, купе версията се е сдобила с нова предна част и видими промени в задната, където място намират новите задни светлини. В интериора новост са 12.5-инчовия, цифров, инструментален панел пред водача, новият дизайн на волана и модифицираната инфотайнмънт система с 10.2-инчов, тъч дисплей, който обаче ще се прделага срещу доплащане. 
Моторната гама няма да се отличава от тази на GLC, като двете бензинови версии ще разполагат с лека хибридна система работеща под 48V. Двигателят и в двата случая е 2.0 литров, турбо във версии на мощност съответно от 197 и 258к.с. Дизеловите версии ще разполагат също с 2.0 литров агрегат, чиято мощност ще варира между 161 и 245к.с. При всички случаи трансмисията е 9-степенна, автоматична, а задвижването на четирите колела ще се предлага срещу доплащане за някои от версиите. Най-вероятно още тази година ще видим и обновените Mercedes AMG GLC и AMG GLC Coupe, които ще допълната обновената гама на GLC. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар