петък, 22 февруари 2019 г.

Официални снимки на обновеният Volkswagen T6

Volkswagen разпространи официалните снимки на обновеното моделно семейство T6, чиято официална премиера ще се състои по време на автосалона в Женева. Освен изцяло новата предна част модела ще се радва и на новите технологии свързани с цифровизацията и безопастността. Новост за модела е и електрическото серво управление, което пък от своя страна позволява да бъде внедрена и системата за поддържане движението в пътното платно, както и автоматичното коригиране на волана при силен страничен вятър. Асистента за автоматично паркиране също става достъпен за модела благодарение на новото управление. 

В интериора наблюдаваме наличието на цифровия инструментален панел пред водача с размер от 8-инча, а мултимедийната система от последно поколние разполага с екран от 9.2-инча. Като цяло таблото е преработено изцяло, а интерфейса позволява интернет достъп и всички онлайн услуги, които фирмата предлага за своите клиенти. 
Моторната гама включва модернизирана версия на 2.0 литровият, TDI агрегат чиято мощност варира между 89 и 196к.с. Трансмисиите са познатите механични или автоматични, а задвижването на четирите колела ще продължава да се предлага срещу доплащане за някои от мидификациите. До края на годината се очаква и напълно електрическа версия разработена от ABT, чиято мощност ще възлиза на 112к.с., а автономията от 400км,. ще бъде напълно достатъчна. Продажбите на обновеният Volkswagen T6, както и на неговата товарна версия ще започнат от тази есен, като цени все ое не са известни.


Няма коментари:

Публикуване на коментар