четвъртък, 16 април 2015 г.

Официални снимки на Volkswagen T6

От компанията разпространиха първите официални снимки на новият Volkswagen T6. Както се очакваше дизайна на модела е еволюция на този в Т5 и е почти изцяло пренесен от концепцията Volkswagen Tristar, която бе показана миналата година. За съжаление обаче задните стопове са останали вертикални, а не хоризонтални като тези в концептуалния модел. Като цяло визията наподобява обстоен фейслифт, от колкото такава на изцяло нов модел. Това до някъде не е лъжа, тъй като действително моделът е базиран върху платформата на Т5 и не можем да очакваме техническа революция. Това обаче не пречи  на Т6 да изглежда подобаващо и да предлага най-модерна техника и интериор. 
За задвижване, Т6 ще разчита на богата гама 2.0 литрови агрегати с мощност от 85 до 204к.с. Бензиновите версии ще се радват на 2.0 литровия, TSI с мощност 150 и 204к.с., предлаган с механична трансмисия. Някои от модификациите ще могат да се поръчат и с автоматична такава, както и задвижване на четирите колела. 
Интериора прави впечатление с повишеното ниво на качеството на материалите, както и наличието на 6.6-инчов дисплей за новата инфотейнмънт система. На лице са неща като: LED светлини, ел. странична врата и такава на багажника, адаптивен круиз контрол и дори адаптивно окачване. За тези, които са по-взискателни марката предлага версията "Generation Six", която е базирана на модификацията - Multivan Comfortline и предлага двуцветен екстериор, 18-цолови джанти и изискан интериор от кожа Алкантара. Освен това всички версии ще се предлагат с няколко дължини на междуосието и височина на тавана. Според информацията цената на базовата версия на Т6 ще започва от 23 035 евро без данъци и такси. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар