сряда, 6 февруари 2019 г.

Volkswagen Passat с ново излъчване и полуавтономна система за шофиране

В средата на своя жизнен цикъл Volkswagen Passat, получава козметични промени, които предават малко по-добра визия на модела. От пръв поглед се виждат новия дизайн на броните, леко променената радиаторна решетка и стандартните LED, предни и задни светлини. Както до сега моделът ще се предлага и в Китай под името Magotan, като разлики в дизайна спрямо европейският си събрат, няма да има.

В интериора освен премахването на часовника в средната част и наличието на обновен волан и новата мултимедийна система, промени няма. Оборудването е станало малко по-богато, а виртуалният кокпит с подобрена графика става сериен за модела. Срещу доплащане ще бъде достъпна и полуавтономната система за шофиране от второ ниво. 
Под капака място намира новият бензинов - 1.5 литров, TSI агрегат с мощност 150к.с., който ще бъде базов за модела. моторът с работен обем он 1.8 литра отпада от гамата, а 2.0 литровият TSI агрегат ще бъде на разположение във версии от 190 и 272к.с. Дизеловите версии продължават да разчитат на 1.6 и 2.0 литровите мотори, чиято мощност варира от 118 до 236к.с. Plug-in хибридната версия остава в гамата на модела с по-мощна батерия и увеличена до 55км. автономия. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар