сряда, 13 февруари 2019 г.

BMW X3 M и X4 M налични на пазара от септември месец

От септември месец, започват продажбите на най-мощните представители от семейството на BMW X3 и X4. Под капака място ще намира 3.0 литровия, турбо, бензинов агрегат, чиято мощност ще варира от 473к.с. до 510к.с., за версията Perfomance. Трансмисията предназначена за тези версии е 8-степенната M-Steptronic, която предава движението към четирите колела. Според производителят, ускорението от 0 до 100км/ч. на BMW X3 M и X4 M е в рамките на 4.2 и 4.0 секунди. Максималната скорост е ограничена на 250км/ч, но за по-мощните версии, тя нараства на респективните 284км/ч. 
Освен с по-мощните агрегати, моделите са се сдобили и с изцяло ново окачване и допълнителни стабилизиращи щанги, които допринасят за завидното поведение на пътя. Системата за управление също е нова, както и спирачките, а диференциала Active-M, разпределя прецизно мощността между съответните колела в случай на загуба на сцепление. 
Цените в Германия ще започват от 84 900 евро за Х3 М и 93 400 за Х4 М. Ювелирният, спортен интериор с карбонови елементи и кожа - Vernasca, аудио системата доставяна от Harman Kardon, множеството системи за подпомагане на шофирането и подобряване на безопастността, както и 20-цоловите джанти ще се предлагат серийно. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар