вторник, 23 октомври 2018 г.

Nissan Maxima с фейслифт

По време на автосалона в Лос Анджелис, който ще отвори врати в края на следващия месец, Nissan ще покаже обновената версия на своя флагман предлаган в САЩ. Марката разпространи първото изображение на обновеният Nissan Maxima, от което ясно се виждат направените промени в дизайна на модела. Предната част разполага с нова броня, променена радиаторна решетка и нова оптика на предните светлини, които вече са оборудвани с LED технология. Промените ще продължат и в задната част на модела, но ние ще ги видим в по-късен етап, когато бъдат разпространени още официални изображения. нова цветова гама, както и нов дизайн на джантите също ще открояват обновеният модел.
За сега не се съобщава за промени в механиката и интериора, но при всички случаи на разположение на водача ще бъде модернизирана инфотайнмънт система и допълнителни шест системи за безопасност, за които ще имаме информация в края на ноември месец. Продажбите в САЩ, на обновеният модел ще започнат веднага след официалното представяне, като цените най-вероятно ще бъдат леко завишени спрямо настоящата версия.
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Промените в интериора са малки и се свеждат предимно до новия инструментален панел и наличието на подобрена мултимедийна система. Стандартно седанът вече ще бъде оборудван с станалият вече задължителен пакет при съвременните модели за подпомагане на шофирането съдържащ системите за предотвратяване на удар, асистента за подпомагане на потеглянето при наклон, адаптивен автопилот и датчик за обекти в сляпата зона на водача. Автоматичните фарове и системата за разпознаване на пътни знаци ще бъдат налични в по-високите нива на оборудване.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар