вторник, 10 април 2018 г.

Официални снимки на Volkswagen Lavida Plus

В края на месеца ще бъде представено новото поколение на Volkswagen Lavida. Моделът ще продължава да се предлага само в Китай, където се и произвежда. Построен върху новата MQB, платформа на VAG, седанът е с размери от: дължина - 4.67м, ширина - 1.80м и височина - 1.47 метра и ще бъде един от водещите модели на немците на местна почва. 
С междуосие от 2.68 метра клиентите ще се радват на завиден простор в интериора, което едно от най-важните предпоставки за успех на китайският пазар. Оборудването ще бъде високо още от базовото ниво на изпълнение, а с качеството на материалите няма да бъде правен компромис. 
Агрегатите са бензинови от последно поколение с работен обем от 1.2 и 1.4 литра и с принудетилено пълнене на цилиндрите. Тяхната мощност съответно е от 116 и 150к.с., като ще могат да се куплират с 7-степенна DSG трансмисия. На разположение ще бъде и 1.5 литров, бензинов, атмосферен агрегат с мощност 115к.с., който ще се предлага само с 6-степенна, механична трансмисия. Цени за сега не се споменават, както и това дали в по-късен етап ще видим и модификацията с 5 врати - Gran Lavida.

Няма коментари:

Публикуване на коментар