сряда, 4 април 2018 г.

Второто поколение на Haima S5 представено в Китай

От това лято в Китай, започват продажбите на второто поколение Haima S5. Моделът по-скоро може да се разглежда, като обстоен фейслифт, тъй като реално промени в механиката и конструкцията на купето няма. Платформата остава същата, от първото поколение Ford Escape, но агрегатите и интериора са нови. 
Под капака място ще намират изцяло нов - 1.2 литров, турбо бензинов мотор с мощност 148к.с., както и познатият 1.5 литров агрегат също с принудително пълнене на цилиндрите, чиято мощност обаче е увеличена на 163к.с. Серийно ще се предлага механична трансмисия, а срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своите модели с CVT. 
Оборудването е богато още от базовото ниво на обзавеждане, като на лице са: четири въздушни възглавници, сензори за следене на пътното плътно, автоматични фарове и чистачки, мултимедия, ел. пакет, мултифункционален кожен волан и др. Срещу доплащане ще бъдат налични панорамен покрив, кожен салон с подгряване на предните седалки и безключов достъп и старт на автомобила. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар