събота, 7 април 2018 г.

Chevrolet Spark, Cruze и Malibu с фейслифт

Chevrolet, модернизира едновременно три свои модела, които ще бъдат пуснат в продажби от средата на този година. Това се случва точно в средата на жизненият им цикъл, а освен външните промени, моделите получават и някои технически промени. 
Ch evrolet Malibu и Chevrolet Cruze, например получават нови автоматични трансмисии с 9 предавки, която ще допринесе за по-нисък разход на гориво. CVT трансмисията също е нова и ще замени настоящата 6-степенна, автоматична скоростна кутия. Моторната гама остава без промяна. В интериора също има известни промени, като впечатление прави новата мултимедийна система и новия дизайн на централната конзола.
Най-малкият модел в гамата на марката - Chevrolet Spark, получава по-богато оборудване, като серийно той ще бъде оборудван с 10 въздушни възглавници, система за предотвратяване на сблъсък в градски условия и сензори за напускане лентата на движение. за всички модели ще се предлага серийно новата инфотайнмънт система и камера за заден ход. Добрата новина за клиентите е, че не се очаква повишение на цените или поне, то няма да е значително.




Няма коментари:

Публикуване на коментар