сряда, 9 ноември 2016 г.

Volkswagen освежава Golf

Часове преди да бъде представена официално обновената версия на Volkswagen Golf 7, в мрежата изтекоха първите изображения на модела, които ни показват какви ще са външните промени в дизайна. Като цяло е традиция фейслифт версията на Golf, да бъде едва забележима, като по този начин се гарантира на собствениците, че техният автомобил ще бъде актуален дори в края на жизненият си цикъл. 
Седмото поколение на модела, бе представено през 2012 година върху изцяло новата модулна платформа на компанията, която ще бъде основа за бъдещите модели на концерна до 2030 година, а това означава, че следващите две поколения на Golf ще продължават да бъдат построени върху нея. Дали случайно или не именно тогава Германия забранява продажбата  на автомобилите с ДВГ, но това е друга тема. 
За сега все още няма официална информация за това какви ще са промените под капака, а такива със сигурност ще има. Дали със самият старт или в по-късен етап там със сигурност място ще намери изцяло новия 4-цилиндров, 1.5 литров TSI агрегат. Разбира се наличен ще бъде и 1.0 литровия, 3-цилиндров мотор, както и напълно електрическата версия. Феновете на високите мощности ще се радват на модификацията R400, но тя ще бъде представена в по-късен етап. До броени часове се очаква и официална информация относно всички ново въдения в модела, но на нас не ни отбягва и това, че в интериора място намира познатият от Audi, виртуален кокпит. Нова е и мултимедийната система чиито тъчскрийн екран е увеличил своите размери до 9.2-инча, чиито функции ще се управляват и чрез жестове.
Продажбите на обновеният Golf ще започнат от началото на декември месец, като добрата новина е, че марката няма да иска увеличение на цената за направените промени.




Няма коментари:

Публикуване на коментар