сряда, 9 ноември 2016 г.

Daihatsu Thor, Subaru Justy и Toyota Roomy / Tank представени в Япония

Японското трио представи нов мини - MPV модел предназначен за местният пазар, който съчетава удобствата на така наречените "Kei", модели и пространството на автомобилите от по-горния клас. Моделът е предназначен за млади семейства с деца и е снабден с редица хитроумни неща в интериора познати от споменатите "Kei" модели, включително и плъзгащите - задни врати.  
Технически и моделите и на трите марки са идентични. За задвижване ще се използва новоразработен, 3-цилиндров, 1.0 литров, бензинов турбо агрегат с мощност 99к.с. Ще се предлага и негова атмосферна версия с мощност от 68к.с. При всички положения трансмисията ще бъде CVT, а задвижващи предните или четирите колела според предпочитанията на клиента. Според информацията разхода на гориво ще варира в рамките на 4л/100км. 
Както се досещате оборудването също ще бъде на ниво, а списъкът с  екстри разточителен. Не липсват безброй отделения за дребни предмети, както и поставки за чаши - общо 8. Системите за сигурност са налични и тук, както и камерата за заден ход. Климатичната инсталация, пълният ел. пакет, безключовият достъп, активен автопилот, асистента за потегляне при наклон и др. ще се предлагат серийно за модела. Цените в Япония ще започват от 1.45 млн. йени.





Няма коментари:

Публикуване на коментар