вторник, 29 май 2012 г.

Първи изображения на новата Toyota Auris

Второто поколение на Toyota Auris , съвсем скоро ще бъде представено пред публика, като съществуват известни спекулации за това, че в Европа този модел ще се предлага под името Corolla, тъй като маркетинговите анализатори на марката са достигнали до заключението, че взискателния, европейски клиент не може да приеме с доверие Auris, така - както би го направил, ако той носи името Corolla.
 Пред нас са първите изображения, сканирани от официалната брошура на модела, които ни дават възможност да видим как ще изглежда второто поколение на Auris/Cоrolla.  Според информацията габаритите на новия модел ще бъдат увеличени почти незабележимо. Дължината е нараснала едва с 2.5см, а височината с 5.5см. Вътрешното пространство обаче е станало значително по-просторно, а мястото за краката на возещите се на втория ред седалки е нараснало с 2см. За това допринася и новото, по-компактно задно окачване, което допринася както за по-добър комфорт, така и за по-добрата стабилност по време на движение при пътища с последователно остри завои. За разлика от дизайна на екстериора, този на интериора е крачка назад в сравнение с предходния модел.  Дизайна е смесица между този на моделите Toyota Aqua и новия  Yaris, които обаче не се славят с привлекателни интериори. 
 На местния пазар моделът ще се предлага с бензинови 1.5 и 1.8 литрови агрегати, като и версия с хибридно задвижване. В Европа, ще бъдат налични и дизелови агрегати, както и бензинови с по-малък работен обем снабдени със Стоп/Старт система. Официалната премиера в Европа е насрочена за септември месец, но ние се надяваме да видим официалните изображения на модела значително по-рано.

Няма коментари:

Публикуване на коментар