събота, 14 ноември 2020 г.

Екзотични: Rezvani Hercules

 Американският производител представи поредният си безумен модел наречен Rezvani Hercules. Триосовият хардкор пикап е базиран на Jeep Gladiator, но разполага със силно променен дизайн, доработки в интериора и модифицирана механика. По подобие на Rezvani Tank, новото предложение също ще се предлага с възможност за сериозно персонализиране, като срещу солидна сума може да бъде подготвен за трета световна война със силна бронировка и всевъзможни системи за оцеляване. 


За задвижване Rezvani Hercules ще разчита на познатите от Jeep, бензин и дизелови агрегати с работен обем от 3.6 и 3.0 литра и мощност съответно от 289 и 264к.с. За тези които искат повече мощност ще бъдат налични бензиновите, V8-цилиндрови, 6.4 и 7.0 литрови агрегати, чиято мощност ще бъде съответно 500 и 1300к.с. При всички случаи трансмисията е автоматична предаващи движението към трите оси. 


Няма смисъл да споменаваме, че нтериора е изработен от висококачествена кожа, а в стандартното оборудване не липсва почти нищо. Срещу доплащане обаче, клиентите могат да оборудват своите модели с неща като: система против ЕМР оръжия, термокамера, система за димна завеса, климатична инсталация против химически оръжия заедно с химически костюми, противопожарна система и бронировка тип VR9. Цените започват от 225 000 долара, но лесно могат да достигнат и 600 000. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар