вторник, 1 септември 2020 г.

Фейслифт версиите на Peugeot 3008 и 5008 ще бъдат показани утре


Ден преди да бъде представена официално обновената версия на Peugeot 3008 и 5008, пред нас са първите изображения, които ни представят в детайли промените направени в екстериора и интериора. Третият по продажби кросоувър модел в Европа, се сдобива с изцяло нова предна част издържана в новият стил на марката. В интериора също се наблюдават промени, макар и по-оскъдни. Впечатление прави по-големият 10-инчов дисплей на инфотайнмънт системата, цифровият инструментален панел пред водача с 3D графика, както и новите материали.
Надяваме се до броени часове да станат ясни повече подробности и за промените, които не могат да се видят от пръв поглед, както и снимки с висока резолюция, които ще бъдат добавени към този пост.

+++++++++++++++++++

Под капака място ще намират познатите бензинови двигатели с работен обем от 1.2 и 1.6 литра, съответно с мощност от 128 и 177к.с., но дизеловите версии ще се ограничат само с 1.5 литровият мотор с мощност 130к.с. Голямо внимание се отделя на хибридните версии с мощност съответно от 225 и 300к.с., като последната е снабдена с два електромотора, единият от който задвижва задните колела. Трансмисиите налични за модела са: 6-степенната, механична и 8-степенната, автоматична скоростнакутия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар