вторник, 1 септември 2020 г.

Audi Q2 с фейслифт

В средата на своя жизнен цикъл Audi Q2, получава леко обновяване. За да откриете разликите е необходимо внимателно вглеждане, като най-открояващ се елемент са новите LED предни светлини, които вече ще се предлагат серийно за модела. Разлики има и в броните, а новата цветова гама и новия дизайн на джантите завършват списъка със външните промени. 
В интериора наблюдаваме нов волан, скоростен лост и променени отвори за климатичната инсталация. На разположение ще бъде и амбиентно осветление с няколко налични цвята, а новата инфоразвлекателна система, както и цифровия информационен панел пред водача ще се предлагат срещу доплащане. 
Под капака на обновеното Q2, място ще намират три бензинови и два дизелови агрегата, като за сега марката е обявила подробности само за 1.5 литровия, TSI с мощност 150к.с., които ще се предлага серийно с 6-степенна, механична трансмисия. Задвижването на четирите колела, както и 7-степенната, двудискова трансмисия ще се предлагат по желание. Продажбите на фейслифт версията в Европа, трябва да започнат в края на този месец, като цени не се споменават. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар