вторник, 27 август 2019 г.

Subaru Impreza с фейслифт

От тази есен в Япония, започват продажбите на обновеното Subaru Impreza. От първоначалната информация публикувана в официалния сайт на компанията става ясно, че обновеното моделно семейство ще бъде значително по-добре оборудвано, като серийно за него ще се предлага усъвършенствана версия на системата Smart Assist, която следи умората на водача и подържа движението на автомобила в средата на лентата за движение, която в случая носи името "ISight Toyring Assist". Налични за модела ще бъдат и новите адаптивни светлини, както и ел. седалки с функция за памет. 
Относно интериора, то там премени не се наблюдават, но се съобщава за по-добро оборудване и повишена безопасност. Екстериора на фейслифт версията се характеризира с новата радиаторна решетка, новия дизайн на броните и променената оптика на предните светлини.
Моторната гама на моделното семейство за Япония ще включва бензиновите, 1.6 и 2.0 литрови, атмосферни мотори, куплирани с механична или CVT трансмисии, предаващи движението към предните или четирите колела. Очаква се и лека хибридна система за някои от версиите, както и хибридна версия с 2.0 литров мотор и електромотор, чиято обща мощност ще бъде около 170к.с. При нея батерията е с капацитет от 13.5кВтч. и ще осигурява пробег в изцяло електрически режим до 55км.


Няма коментари:

Публикуване на коментар