сряда, 28 ноември 2018 г.

Четвъртата генерация на Mazda 3 с премиера в Лос Анджелис

Японците представиха производствената версия на концептуалната Mazda Kai, която видяхме миналата година. Дизайна на хеч версията повтаря този на концептуалният модел, но поради опростената предна част, липсата на големите джанти и раздутите калници, производственият модел изглежда значително по-посредствен. При всички случаи четвъртото поколение на Mazda 3  ще има своите качества, но ще бъде много трудно да се пребори със своите конкуренти поне в Европа. Добро впечатление прави изчистеният интериор и високото качество на материалите, което ще допадне на повечето клиенти. 
Все още няма официална информация за това, какви агрегати ще намират място под предния капак, но при всички положения един от тях ще бъде новият, 2.0 литров, бензинов агрегат с мощност 187к.с., който според производителят съчетава разхода на дизелов мотор с всички положителни качествата на бензиновите агрегати. Задвижването на четирите колела отново ще бъде налично като опция. 
Официалната премиера на модела пред публика ще се състои по време на автосалона в Лос Анджелис, като продажбите ще започнат от началото на следващата година във версии седан и хеч. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар