неделя, 5 август 2018 г.

Geely Bin Yue / SX11 идва с технологии от Volvo

Това е първият модел на китайската марка построен върху новата модулна платформа на наречена BMA. Очакванията от този модел не са малки, тъй като той трябва да се превърне в глобален за марката и да се предлага извън границите на републиката.
  Geely SX11 е градски кросоувър и както става ясно, споделя голяма част от технологиите на Volvo XC40. Задвижващия - 1.5 литров, 3-цилиндров, турбо агрегат например с неговите 177к.с. идва директно от шведския модел, чиято мощност обаче в експортните модели поради екологични съображения ще бъде намалена на 156к.с. В по-късен етап се очаква и хибридна версия снабдена с 1.0 литров агрегат с мощност 136к.с.
Оборудването ще е изключително богато още от базовото ниво на обзаваждане, а срещу доплащане ще се предлага дори и система за автономно шофиране от второ ниво. 
За сега няма повече информация относно Geely SX11, но се надяваме до няколко дни, тя да бъде достъпна. Официалната премиера на модела ще се състои по време на автосалона в Гуанджоу, който отваря врати след броени седмици. Цени все още не са оповестени.
+++++++++++++++++++++++
Според официалната информация размерите на модела са както следва: дължина - 4.34м., ширина - 1.8м. и височина - 1.61 метра. Ускорението на модела във версията си с мощност 177к.с., до 100км/ч, от място става за 7.9 секунди, а трансмисията серийно ще бъде 7-степенна, автоматична. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар