вторник, 3 април 2018 г.

Geely Borui GE PHEV идва с технологии от Volvo

За никого не е тайна, че китайските автомобили вече не са повод за насмешка, ами дори  някои екземпляри надминават тези на водещи производители с далеч по-богата история. Такъв е случая и с последният модел на Geely, който ще бъде представен официално след броени дни в Китай. 
Geely Borui GE PHEV е построен върху платформата на Geely Emgrand GL. Цялата технология идва директно от Volvo, заедно с 3-цилиндровия, бензинов агрегат с работен обем от 1.5 литра, куплиран с 7-степенна трансмисия с двоен съединител. За сега не се споменават технически характеристики, но от компанията дават да се разбере, че средния разход, който е постигнат на хартия е 1.5л/100км. Освен хибридната версия моделът ще се предлага и с конвенционално задвижване с 1.8 литров, турбо и 2.4 литров, атмосверен агрегат.
Цени не се споменават, но от изображението на интериора става ясно, че китайците не са пестили средства и са вложили най-качествените материали и последните технологии, които са на тяхно разположение. Инструменталният панел пред водача е LCD дисплей, а на централната конзола място намира 12.5-инчов тъчскрийн. 
Повече информация за модела, както и снимки с висока резолюция се надяваме да станат достъпни още тази седмица.

Няма коментари:

Публикуване на коментар