неделя, 13 август 2017 г.

Maxus D90 атакува световните пазари

Китайската марка Maxus, която е собственост на SAIC, представя нов модел, който освен, че ще се предлага на местният пазар ще бъде експортиран и на останалите пазари в Азия, както и на тези в Южна Америка. В по-късен етап марката възнамерява да предлага модела и на пазарите в Русия, Близкия Изток, Австралия, Нова Зеландия, Африка и дори в някои страни от Европа. Моделът носи името D90 и представлява пълноразмерен SUV модел предлагащ място за седем човека. С дължина от 5 метра и широчина 1.93 метра, D90 предлага предостатъчно вътрешно пространство. Оборудването и изработката на интериора са на високо ниво, като в серийното оборудване не липсва почти нищо.
За задвижване Maxus D90 разчита на 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 224к.с., куплиран серийно с 6-степенна, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела. Според производителя средния разход на модела е 8.9л/100км. 
Цените в Китай на новият SUV ще стартират от около 19 700 евро, като в цената ще влизат и неща като: мултимедийна система с 12-3 инчов дисплей, кожен салон, пълен ел. пакет, автоматична пета врата, автопилот и асистент за поддържане лентата на движение, сензор за обекти в сляпата точка на водача и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар