сряда, 1 юни 2016 г.

Фейслифт за BMW 3 Gran Turismo

След обновяването на BMW 3-серия, сега идва ред да видим и фейслифт версията на BMW 3GT. външно промените се свеждат до наличието на нови брони и променената оптика на светлините. Нов дизайн на джантите, както и двата нови цвята също ще открояват обновената версия. В интериора промените също са минимални и се свеждат до нов LCD екран в централната част, променен интерфейс на инфотейнмънт системата, както и на наличието на по-качествени материали. 
По отношение на механиката до някъде е изненада, че под предния капак не намира място 3-цилиндровия, турбо бензинов агрегат. напротив, всички мотори са ревизирани и са с увеличена мощност и намален с до 18%, разход на гориво. Най-вероятно близо 100-те килограма, които са в повече към общото тегло на GT, не са позволили на маркетинг специалистите да рискуват с подобна версия. Бензиновите версии са с познатите 2.0 и 3.0 литрови, турбо агрегати с мощност от 184, 252 и 326к.с. Гамата на дизеловите агрегати е по-богата. Тя също разчита на 2.0 и 3.0 литровите агрегати във версии на мощност от: 150 до 313к.с. Серийно всички  4-цилиндрови модификации се предлагат с 6-степенна, механична трансмисия и задвижване на задните колела. Срещу доплащане те могат да бъдат оборудвани и с обновената 8-степенна, автоматична трансмисия (серийно за 6-цилиндровите мотори), както и със задвижване на четирите колела.  Стоп/Старт системата е серийно за всички модели, а регенериращата спирачна система се предлага като опция. 
Продажбите на обновеното BMW 3 Gran Turismo ще започнат в края на лятото, като цени все още не се съобщават. серийно моделът ще се предлага с климатроник, инфотейнмънт система, кожен волан, безключово запалване, 6 въздушни възглавници, LED - предни и задни светлини, фарове за мъгла, мултифункционален кожен волан и мн. др. Цени за сега не се съобщават. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар