неделя, 22 септември 2024 г.

Seres Landian E5 Plus съчетава стил и функционалност

 

Landian E5 Plus е най-новото попълнение в гамата на Seres и обещава да предложи на потребителите иновативно и стилно решение за устойчива мобилност. Базиран на популярния модел Dongfeng Fengon 580 , новият Plug-in хибриден SUV на марката, комбинира най-доброто от двата свята – ефективността на електрическото задвижване и удобството на традиционния бензинов двигател. Затворената предна част и големият въздухозаборник придават на E5 Plus динамичен и съвременен вид, а LED светлинната лента и правоъгълните фарове допълват стилната визия на автомобила. 

Seres Landian разполага със собствен стил на интериора с голям 15.6-инчов, висящ екран и компактен 10.2-инчов цифров инструментален клъстер, които създават модерна и интуитивна атмосфера. Двете безжични зарядни подложки и множеството къп холдери за чаши осигуряват комфорт на пътниците, а седемте места в конфигурация 2+3+2 и панорамният - отваряем покрив, правят E5 Plus идеален избор за семейства и дълги пътувания. 

За разлика от хибридната версия на Fengon 580, моделът на Seres разполага със собствена PHEV технология за задвижване. Това означава, че атмосферният 1.5 литров мотор с мощност 94 к.с., работи и като генератор на електромотора с мощност 215 к.с. Тяговата батерия на борда е с капацитет от 18.4 кВтч. и осигурява пробег в изцяло електрически режим в рамките на 90 км. Смесеният пробег според производителят възлиза на 1300 км., а обявеният среден разход е 5.6л/100км. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар