неделя, 22 септември 2024 г.

EVO Spazio представен в Италия с цена от 31 000 евро


EVO Spazio, най-новото попълнение в гамата на италианската марка с китайски корени, е готов да предефинира представите за семейните автомобили в Европа. С модерен дизайн, просторен интериор и иновативни технологии, този модел предлага идеалната комбинация от комфорт, практичност и стил. видно е, че моделът на EVO е дела на ребадж инженеринга и е чисто и просто Dongfeng Fengxing Yacht с нови емблеми и леко променена радиаторна решетка. 

EVO Spazio е първият MPV модел на дъщерната марка на DR, а със своите 4,8 метра дължина и възможност за превоз на до 7 пътници, този автомобил представен официално в Торино, обещава да бъде идеалният избор за семейства и любители на приключенията. EVO Spazio идва с пълно оборудване като стандарт, включващо модерна инфотейнмънт система, климатик и множество системи за безопасност. Богатото серийно оборудване е допълнено с ел. седалки за първите два реда и огромен панорамен покрив. Цената на този модел в Италия започва от 30 900 евро, което го прави достъпен избор за всички, които търсят комфорт и стил на разумна цена. 

За задвижване EVO Spazio разчита на 1.5-литров турбо бензинов двигател с мощност от 177 конски сили, съчетан с 7-степенна, двудискова скоростна кутия. Тази комбинация осигурява плавно и динамично шофиране, което ще задоволи и най-взискателните шофьори. Освен това, автомобилът предлага и версия с двугоривна система бензин/газ (GPL), което го прави още по-икономичен и екологичен. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар