вторник, 6 август 2024 г.

BMW X3 L (G45) ще се произвежда и продава в Китай

 

Днес в Китай, немската марка представи за първи път удължена версия на BMW X3 (G45), която ще се произвежда и продава на местно ниво от Briliance и ще допълни гамата от предлаганите в момента SUV модели с удължено междуосие състояща се от BMW X1 Li,  iX1 Li и X5 Li.  В случая китайските клиенти на новото X3 L ще се радват на удължено с 11 см. междуосие, което е води до увеличаване на общата дължина на модела, която сега възлиза на 4.86 метра. Външно, освен по увеличените размери и малко по-голямата задна врата, BMW X3 L трудно може да бъде различен. Серийно обаче всички версии ще бъдат оборудвани с осветена радиаторна решетка. 

Удълженото BMW X3 ще се предлага във версии 25L xDrive и 30L xDrive. Това означава, че под капака място намира 2.0 литровият, 4-цилиндров турбо бензинов мотор във версии на мощност от 190 и 258 к.с., куплиран серийно с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела. Окачването е настроено така, че да поглъща неравностите по пътя и не трябва да се очакват спортни усещания. 

BMW X3 L е предназначен за тези, които искат максимално пространство и комфорт, без да се интересуват особено от динамика и спортни усещания. Ако сте семейство с две деца, което търси просторен и луксозен автомобил за дълги пътувания, тогава X3 L може да бъде идеалният избор за вас. Но ако сте ентусиаст, който търси истинско шофьорско удоволствие, тогава по-добре погледнете към други модели на BMW. Ако изключим увеличеното пространство за краката на втория ред седалки, интериорът не се отличава от този на конвенционалният модел. Стандартното оборудване включва предни спортни седалки Veganza, панорамен покрив, подложка за безжично зареждане на телефони, активно амбиентно осветление и т.н. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар