вторник, 1 март 2022 г.

BMW X5 Li ще се произвежда в завода на Brilliance в Китай

 От следващия месец в Китай, немската марка ще предлага BMW X5 (G05) и с удължено на 3.10 метра междуосие и обща дължина от 5.05 метра. Това означава, че BMW X5 Li се доближава до BMW X7 (G07), поне що се отнася до предлаганото вътрешно пространство. Външно удължената версия се разпознава най-вече по огромните задни врати и леко промененият дизайн на броните. Производството ще се осъществява в Китай в заводите на Brilliance, което причина да вярваме, че в Китай версията с удължено междуосие ще струва по-малко от вносните конвенционални версии на Х5.

BMW X5 Li ще се предлага в две версии - xDrive30L и xDrive40L, което означава, че под предния капак място ще намират бензиновите - 2.0 и 3.0 литрови, турбо мотор с мощност съответно от 265 и 329 к.с. При всички случаи трансмисията е 8-степенна, автоматична предаваща движението към четирите колела. Серийно моделите са оборудвани с електронно контролирани амортисьори, а срещу доплащане за по-мощният модел се предлага въздушно окачване с автоматично регулиране на клиренса.

Интериора е без промяна спрямо този в нормалната версия, като изключим пространството за краката за возещите се вторият ред седалки, които са с нов дизайн е възможност за контролиране на наклона на облегалката. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар