неделя, 28 април 2024 г.

Genesis GV70 с фейслифт и нов интериор



Представен преди четири години и явно в средата на своят жизнен цикъл, корейският SUV е подложен на планувано обновяване, което включва известни промени в дизайна и интериора. Външно обновеният Genesis GV70 може да бъде различен с по-изчистеният дизайн на броните, леко променената радиаторна решетка и новите LED предни светлини оборудвани с MLA технология. 

По-значителни помени обаче могат да бъдат забелязани в интериора, който вече е снабден с 27-инчов дисплей, а контролерите за климатичната инсталация от елипсовидната зона на таблото са преместени на централната конзола, която поради този факт също е с променен дизайн и оборудвана с отделен правоъгълен дисплей. Воланът също е с нов дизайн, а амбиентното осветление е с разширена цветова гама. Оборудването също е подобрено, като на бърда място ще намират най-новият пакет за подпомагане на шофирането с разширени функции и възможност за автономно шофиране от ниво 2+. 

Производителят все още не е обявил промените в механиката, но се предполага, че там промени няма да има или поне не фрапиращи. същите подобрения се очакват и за електрическата версия на модела GV70 EV, която обаче ще бъде представена през втората половина на тази година. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар