неделя, 27 август 2023 г.

Buick Century е идеалната среда в MPV гамата на марката

 Ултралуксозният MPV модел - Buick GL8 Century, който бе представен миналата година, сега получава своята по-проста версия наречена просто Buick Century. Тя е позиционирана между GL8 и GL8 Century и се предлага с различен дизайн на предната част, която веднага ще откроява модела от своите събратя със своите нови предни светлини и по-семплата радиаторна решетка. 

Интериора обаче до голяма степен е останал същият, ако се пренебрегне наличието на триместната пейка за третия ред седалки и по-оскъдното оборудване. При всички случаи Buick Century ще се предлага във версия със седем места в конфигурация 2+2+3. Втория ред седалки е оборудван с електрически регулируеми самостоятелни кресла с функция за погряване, масаж и стойка за отмора на краката. 

За задвижване Buick Century разчита на познатият 2.0 литров, турбо бензинов мотор 48-волтова, лека хибридна система и мощност от 237 к.с., куплиран с 9-степенна, автоматична трансмисия, предаваща движението към предните колела. Buick Century ще се предлага във версия Luxury и Avenir, като цените ще започват от 64 000 долара. Ако искате по-евтини MPV модел, то марката уверява, че Buick GL8 ще продължава да се предлага на местния пазар макар в по-простите нива на оборудване с цени от стартиращи от 32 000 долара.


Няма коментари:

Публикуване на коментар