вторник, 23 август 2022 г.

Buick отново обновява предходното поколение на GL8, което ще се предлага успоредно с новият модел

 Предлаганият в Китай, MPV модел - Buick GL8, получава своите планувани козметични промени. Обновената версия ще се предлага успоредно с новото поколение Buick GL8, което за сега ще се предлага само във версията - Century. Външните промени са видими от пръв поглед с новата радиаторна решетка и промененият дизайн на броните. Както до сега моделът ще се предлага в две версии на излъчване в зависимост от версията. 

В интериора премени не се забелязват, като за модела ще продължава да се предлагат две разновидности. Нормалните версии са оборудвани с по-просто оборудване с аналогов инструментален панел пред водача и мултимедийна система със свободно стоящ дисплей за мултимедийната система. По-луксозните версии се открояват с два сдвоени екрана пред водача  и по-качествени материали. При всички случаи Buick GL8 ще предлага място за 6 човека, като предните два реда са с индивидуални седалки. Изключение прави ултра луксозната модификация - Avenir, която разполага с четири места. 

По отношение на задвижването промени няма. Под капака на всички версии място намира - 2.0 литровия, турбо бензинов мотор с мощност 237 к.с., оборудван с лека хибридна технология работеща под напрежение от 48V. Трансмисията е 9-степенна, автоматична. В зависимост от модификациите цените на обновеното моделно семейство на GL8 ще варират между 34 и 78 000 долара. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар