понеделник, 22 август 2022 г.

Aston Martin V12 Vantage Roadster в тираж от 249бр.

 В края на летния сезон Aston Martin, представя откритата версия на V12 Vantage, която ще бъде произведена в тираж от 249 бройки. Компанията не споменава цената, но така или иначе целият тираж е разпродаден на подбрани клиенти, които трябва да очакват своята придобивка в гаража не по-рано от края на тази година.  В края на летния сезон Aston Martin, представя откритата версия на V12 Vantage, която ще бъде произведена в тираж от 249 бройки. Компанията не споменава цената, но така или иначе целият тираж е разпродаден на подбрани клиенти, които трябва да очакват своята придобивка в гаража не по-рано от края на тази година. 

По подобие на купе версията Aston Martin V12 Vantage Roadster, получава версията на 5.2 литровият мотор с мощност от 700 к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към задните колела, чрез диференциал с ограничено приплъзване. Динамичните характеристики са почти идентични с тези на купето въпреки добавените 60кг., към общото тегло което сега достига 1855кг.. Ускорението от 0 до 100 км/ч. става за 3.5 секунди, а максималната скорост която може да бъде достигната е 322 км/ч. 

Интериорът предлага спортни седалки с полу-анилинова кожа или с опционални карбонови седалки, които намаляват общото тегло на модела с 7.3 кг. Бъдещите собственици могат да оборудват своите модели с тъкана кожена тапицерия и лаково покритие на карбоновите елементи по таблото, които променят своя цвят в зависимост от светлината. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар