петък, 13 март 2020 г.

Това е Buick GL8 Avenir

Четири години след представянето на Buick GL8, който се предлага предимно в Китай, MPV моделът получава своя наследник  и супер луксозна версия - Avenir, която предлага място само за четирима. Външно промените са видими от пръв поглед с атрактивната си радиаторна решетка и новите LED предни светлини, които видяхме в предпроизводствената весия на модела показана миналата година. 
Погледнат отвътре Buick GL8 Avenir, привлича вниманието с изключително богатото си оборудване и модерната техника на борда с два широкоекранни, 12.3-инчови дисплея пред водача. Пасажерите разполагат със самостоятелни кресла, а тези на втория ред са с функция за отмора на краката. Имайки предвид, че тези неща са високо ценени от заможните китайски клиенти, то успехът на тази версия е гарантиран и най-вероятно ще спомогне за нарастване на продажбите през втората половина от жизненият цикъл на модела. Досега само в Китай, от него са продадени над 148 000 бройки. 

За промени в механиката не се съобщава, което означава, че под капака място ще намира 2.0 литров, турбо мотор с мощност 230к.с., куплиран с 9-степенна, автоматична трансмисия и лека хибридна система работеща под напрежение 48V. Не става ясно обаче, дали атмосферните версии на 2.4 литровия мотор ще останат в гамата на модела.







Няма коментари:

Публикуване на коментар