събота, 27 август 2022 г.

Обновеният Aion V Plus, получава нов интериор с място за 7 човека, по-голяма батерия и повече мощност

Две години след представянето на Aion V, моделът получава леки козметични промени и най-важното - 7 местна версия. Външно промените са леки и се свеждат предимно до новия дизайн на предната маска, леко променен дизайн на броните, нови джанти и разширена цветова гама. 

По-интересни са нещата в интериора, който приема изцяло нова табло с два отделни дисплея. Това се налага поради факта, че разработчиците са решили да предоставят възможност за запълване на свободното време и да предоставят възможност за игри на 15.6-инчовият, свободно стоящ дисплей за мултимедийната система с 5G свързаност. Новата 7-местна се предлага в конфигурация 2+3+2, като при нужда третият ред седалки потъва и отстъпва място на вторият ред седалки, като по този начин се отваря място за краката равностойно само в лимузините. Огромният панорамен покрив се предлага срещу доплащане, но автономната система за шофиране от ниво - 3 и активният асистент за автоматично паркиране са налични  на борда още от базовото ниво на оборудване. 

Изборът на батерии за Aion V Plus е разширен, като освен познатите и до сега 71.8, 72.3 и 80кВтч. батерии, вече е налична и такава с капацитет от 95.8кВтч., която осигурява автономия до 702 км. Наличните електромотори за модела вече са с по-голяма мощност съответно: от 224  и 272 к.с., като при всички случаи задвижващи са само предните колела.  За сега не се съобщава Дали и технически идентичното Mitsubishi Airtrek, също ще получи новостите от V Plus, както и версия със седем места. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар