събота, 25 юни 2022 г.

Екзотични: FC Automotive Caselani Type HG

 След FC Automotive Jumper Type H21, сега любителите на ретро моделите могат да се възползват от още едно предложение на италианската марка което носи името - Type HG. По подобие на Type H21, новият модел също притежава дизайн вдъхновен от следвоенния френски, товарен модел Citroen Type H, който едва ли не е бил главно действащо лице във възраждането на френският бизнес след войната. 
Type - HG е базиран на Citroen Spacetourer и всичките му събратя от семейството на Stellantis, включително и Toyota ProAce. Клиентите могат да докарат своите модели в работилницата на Caselani и да бъдат преобразени с дизайн в духа на френската класика. Разбира се фирмата предлага и свои разработки, които могат да бъдат поръчани, включващи дори кемпер или търговски  модификации. 

Интериора е непокътнат, а относно задвижването Type HG се предлага с цялото налично такова на официалният производител включително и изцяло електрически версии. Цените за готов базов модел закупен от офиса на Caselani, започват от 36 800 евро без данъци и такси. Ако искате да преобразите своят личен модел обаче ще трябва да се разделите с минимум 8 900 евро, ако искате да привличане внимание с ретро излъчване. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар