петък, 24 юни 2022 г.

И Chery представя модел насочен към дамите

Китайската марка официално представи своят микро - EV модел, който ще бъде насочен към нежната половина на населението в републиката. Явно този таргет не е за пренебрегване, тъй като много марки в Китай вече предлагат модели специално насочени към дамите (Ora Ballet Cat). Chery Small Ant Charme ще се предлага в модификации Romance и Rococo с три врати и обща дължина от 3.2 метра, а цените за базовите версия, която е достатъчно добре оборудвана ще стартират от 12 750$.

Интериора предлага цифров инструментален панел пред водача и 10.4-инчов вертикално разположен тъчскрийн дисплей за мултимедийната система, която предлага и функция за дамски календар и е оборудвана с гласов контрол. На централната конзола между седалките е обособена огромна поставка за чаша с размер за XL чаша от  Starbucks. Сензори за обекти в сляпата зона и набор от камери с обзор 360 градуса улесняващи паркирането също са част от серийното оборудване заедно с амбиентното осветление и климатичната инсталация с възможност за 7 романтични аромата. 

За задвижване е наличен електромотор с мощност 41 к.с. и батерия с капацитет от 30.6 кВтч., която според производителят трябва да осигури автономия от 301 км. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар