петък, 31 декември 2021 г.

Jiayuan Komi се предлага в Европа с цена от 13 000 евро

Според неофициална информация, този китайски модел съвсем скоро ще бъде наличен на повечето пазари в Европа, като конкурент на Citroen Ami и съответно Opel Rocks-e. Неговото име е Jiayuan Komi, а някои дилъри вече го предлагат във Франция на цени от 13 400 евро. За разлика от своите конкуренти, китайският модел е значително по-скъп, но предлага и много повече по отношение на простора в купето, оборудването и задвижването. 



С дължина от близо 3 метра, Jiayuan Komi предлага място за четирима и конвенционален интериор с високо оборудване. Версията предлагана във Франция е оборудвана серийно с ABS,ESP, климатик, ел. пакет, авт. фарове, безключов достъп и старт, мултимедия с 8-инчов екран, цифров инструментален панел, мултифункционален волан, седалки от изкуствена кожа, две въздушни възглавници и дори сензори за паркиране. Не се споменава нищо относно асистенти за шофиране, но най-вероятно има и такива имайки предвид цената.


За задвижване моделът разчита на електромотор с мощност 27 или 41 к.с. и батерия с капацитет от 17.8 и 35 кВтч., които осигуряват пробег съответно от 161 и 322 км. Времето за пълното зареждане на батерията от електрическата мрежа отнема 6 часа. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар