петък, 25 декември 2020 г.

Китайската версия на Ford Edge с фейслифт и нов интериор

След представянето на седем местната версия на Ford Edge, която се предлага само в Китай, сега американците подлагат моделното семейство но по-сериозен ъпгрейд, който отново е предназначен за версиите предлагани в китайската република, но най-вероятно до края на следващата година ще бъде приложен и за моделите предлагани на пазарите в останалия свят. 



Външните промени са свързани с новия дизайн на броните и радиаторната решетка. По-интересно е това, което виждаме в интериора. Той е изцяло нов, като пред водача място намират два, сдвоени дисплея с общ диагонал от 21-инча. Въпреки, че от дисплея за инфотайнмънт системата се управляват и функциите на климатичната инсталация и озвучителната система на централната конзола място намират два въртящи се контролера за скоростта  на вентилатора на климатика и силата на звука от озвучителната система. 


Поради слабият интерес в Китай, за версията с V6-цилиндров мотор, обновеният модел наречен Edge Plus ще се предлага само с 4-цилиндров, 2.0 литров, турбо мотор с мощност 245к.с., куплиран серийно с 8-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към предните колела. Задвижването 4х4 ще се предлага срещу доплащане.

Няма коментари:

Публикуване на коментар