сряда, 25 ноември 2020 г.

Nissan X-Terra насочен към пазарите от Близкия изток

 Само две години след представянето на Nissan Terra, марката представя основно преработена версия на модела, която ще бъде налична на някои пазари под името X-Terra. Външните промени са видими от пръв поглед и веднага става ясно, че моделът е насочен за по-взискателните клиенти и по-точно тези от Близкия изток.


Интериора също е изцяло нов, значително по-стилен и предлага място за 7 човека. Материалите са приятни на допир, а централно е разположен 8 или 9-инчов дисплей за инфотайнмънт системата. Стъклата са акустични и допринасят за добрата звукоизолация в купето, а седалките идват директно от Nissan Titan, което е предпоставка за добър комфорт. На борда няма да липсват и повечето от познатите асистенти подпомагащи шофирането, както и всевъзможни системи за безопасност. 


Под капака на Nissan X-terra, място намира 2.5 литровия, бензинов мотор с мощност 165к.с., куплиран с 7-степенна, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела. Блокировката на диференциала е серийна за модела, което означава, че и офроуд възможностите са на подобаващо ниво. Продажбите на модела започват от следващия месец, като цените ще стартират от 27 200 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар