събота, 8 февруари 2020 г.

Обновеният Chrysler Pacifica представен в Чикаго

Фейслифт версията на Chrysler Pacifica, дебютира по време на автоизложението в Чикаго. За разлика от обновеният Voyager, луксозната версия на модела се сдобива с изцяло нова визия, която има за целта откроява двата модела. Не се наемаме да коментираме, кой от двата дизайна ни харесва повече, но новата предна част и преработените задни светлини за луксозният модел са факт. 
В интериора също се наблюдават промени, като производителят набляга най-вече на новата инфоразвлекателна система с 10.1-инчов дисплей, която работи пет пъти по-бързо от предходната версия. Голямо внимание е отделено на шумоизолацията, която е подобрена благодарение и на новите акустични стъкла. Оборудването естествено е обогатено, като на борда място намират всички най-нови системи за безопасност и асистенти подпомагащи шофирането. 
За задвижване обновеният Chrysler Pacifica ще разчита на познатия - 3.6 литров, V6-цилиндров мотор с мощност 287к.с., както и на версия със същият агрегат съчетан с хибридна технология, благодарение на което могат да бъдат изминати до 30 мили, само благодарение назаряда в литиево-йонната батерия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар