събота, 7 септември 2019 г.

Audi A5 с фейслифт и лека хибридна система

Три години след премиерата на второто поколение Audi A5, моделното семейство получава значителни промени. Външно от пръв поглед се вижда намесата на дизайнерите в предната и задната част. Новите LED светлини завършват картината, като ще се предлагат серийно за модела. Като опция ще бъде възможно да се поръчат матрични LED, предни и задни светлини. 
В интериора също се наблюдават промени свързани с новата матрица на цифровия информационен панел пред водача и новата мултимедийна система от трето поколение с 10.1-инчов дисплей и гласов контрол.
Невидимо за окото остават промените под капака, които не са за пренебрегване. Първончално за задвижване ще бъдат налични 4-цилиндровите, бензин и дизелови агрегати с мощност от 161 и 187к.с., оборудвани с лека хибридна система работеща под 48V. За  S-версиите  ще се предлагат V6-.цилиндорвите, 3.0 литрови, бензин и дизелови агрегати с мощност съответно от 342 и 354к.с.
Продажбите на обновеното А5, започват от есента на тази година, като първите бройки ще пристигнат в началото на следващата година. Цената на базовата версия ще започва от 42 900 евро.




Няма коментари:

Публикуване на коментар