понеделник, 8 юли 2019 г.

BMW X7 Pick-Up Concept без шансове за производство

Баварците представят концепция базирана на BMW X7, която показва как би могло да изглежда един луксозен пикап, предназначен за богатите каубой и шейхове. Няма да коментираме това, дали им се е получило, но само ще кажем, че сме радостни от факта, че това, което виждаме пред нас за сега остава само концепция.
За да се осигури подобаващо товарно пространство, като цяло моделът е по-дълъг с 10см., спрямо Х7. Благодарение обаче на вложените композитни материали, BMW X7 Pick-Up Concept е с цели 200кг., по-лек от своя донор. От гледна точка на механиката, концепцията разполага с 3.0 литров, би-турбо мотор  с мощност 340к.с., куплиран разбира се с автоматична трансмисия задвижваща четирите колела. 
Почти на 100%, е сигурно, че в близко бъдеще няма да видим серийна версия на концептуалния модел, но нищо не пречи разбира се на марката да сондира мнение. В скоро време дори можем да очакваме и подобна концепция от RR, базирана на несъразмерния и грозен Rolls Royce Cullinan, която също би могла да привлече вниманието на платежоспособните клиенти без вкус. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар