сряда, 22 май 2019 г.

SsangYong Tivoli с обстоен фейслифт и нови агрегати

Близо пет години след премиерата на SsangYong Tivoli, който е един от най-успешните модели на марката в момента, получава обстоен фейслифт, нов интериор и нови агрегати. Външно промените обхващат не само предната част, както сме свикнали при модернизирането на моделите в средата на жизненият им цикъл. Тук освен изцяло новата предна част наблюдаваме основна преработка и на задната част на компактният SUV, която се сдобива с нова броня, нова врата на багжника и променен заден прозорец. Като цяло промените карат модела да изглежда по-модерно, но подържа дизайнерската линия характерна за марката, която няма да бъде променена в близките пет години. 
Новият интериор получава всички най-модерни технологии от SsangYong Korando, като впечатление прави електронния информационен панел пред водача с размери от 10.2-инча, както и новата мултимедийна система с 9-инчов дисплей. Климатичната инсталация също е нова, а качеството на материалите завишено, а оборудването обогатено. Серийно, обновеното Tivoli ще се предлага със сензори за предупреждение на сблъсък и обекти в сляпата зона на водача, както и асистент за поддържане движението в пътната лента. 
За задвижване обновеното Tivoli, разчита на новите 1.5 литрови, бензин и дизелови агрегати от споменатото вече Korando, чиято мощност обаче все още не се споменава. Шестстепенните механични и автоматични трансмисии остават без промяна. До края на годината очакваме и обновяването на седем местната версия, която се предлага под името SsangYong XLV. В Европа, моделът ще се предлага и с нов - 1.2 литров, 3-цилиндров, турбо дизелов мотор с мощност 126к.с.

Няма коментари:

Публикуване на коментар