събота, 11 август 2018 г.

Fiat 500x с леки козметични промени и нови агрегати

Дойде време марката да поднови един от най-успешните си модели, а именно Fiat 500х. Външно промените са минимални, тъй като дизайнерите явно не са посмели да преобразат по-силно успешният кросоувър модел. все пак налични за обновената версия са: нови брони, променена оптика на предните и изцяло нови задни светлини. В интериора промените също са едва забележими, като най-голямо впечатление правят новата инфоразвлекателна система и новия дизайн на волана. Съобщава се и за повишено качество на материалите, както и по-добро оборудване. 
По подобие на технологично еднаквият - Jeep Renegade, под капака и тук място ще намират новите бензинови 1.0 и 1.3 литрови, турбо агрегати с мощност съответно от 120 , 150 и 180к.с., покриващи стандартите Евро6/D, снабдени с филтър за твърди частици. Подобрените системи за автоматична паркиране, адаптивният автопилот и системата за предотвратяване на сблъсък ще намират своето място и в този модел. 
Официалната премиера на обновеният Fiat 500x ще се състой по време на автосалона в Париж, а продажбите ще трябва да започнат веднага след това.

Няма коментари:

Публикуване на коментар