понеделник, 4 юни 2018 г.

Плановете на Jeep до 2022г.

Според плановете на марката до 2022 година, тя ще представя по два нови модела на година и ще разшири своето присъствие в три нови сегмента. Освен това, повечето модели ще разполагат и с хибридни версии, а четири от тях ще бъдат и с нулеви емисии. Това се налага от факта, че в най-скоро време компанията преустановявя продажбите на дизелови модели в Европа, Близкия Изток и Африка, а до края на 2022 година, този тип агрегати напълно ще отсъстват като опция за задвижване. 
За съжаление не се съобщават точните срокове за представянето на новите модели, но със сигурност първи от тях ще бъде товарната версия на Jeep Wrangler. Малко след това ще бъде представен и изцяло нов модел позициониран под Jeep Renegade, чиито наследник явно ще бъде по-голям, както и дългоочакваното възраждане на Jeep Grand Wagoneer, който ще се превърне във флагман на марката. Не става ясно дали преди или след това ще бъде представено и новото поколение на Jeep Grand Cherokee. Познатият Jeep Compass ще се задоволи само с козметични промени, а най-вероятно до 2020 година трябва да видим и изцяло новото  Cherokee
Не е тайна, че марката ще обърне специално внимание на моделите предлагани в Китай, където ще бъдат представени два нови модела предназначени предимно за тамошният пазар, а що се отнася до навлизането но новите технологии става ясно, че ако не всички, то повечето ще разполагат с опция за автономно шофиране от трето поколение. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар