сряда, 1 ноември 2017 г.

Първи официални снимки на Jeep Wrangler 2018

Новото поколение на Jeep Wrangler е същото, като предишното, ама няма нищо общо! Макар моделът да изглежда, като фейслифт на настоящия, то той е изцяло нов. Дизайнерите са запазили излъчването, като дори са успели да внедрят предното сгъваемо стъкло от предходните поколения, въпреки строгите изисквания за безопасност. Аеродинамиката също е подобрена. За сега не се съобщава каквато и да е информация относно новият модел, но знаем, че същият е разположен върху изцяло нова, алуминиева платформа и ще бъде значително по-лек от своя предшественик. 
Относно агрегатите, то при всички случаи под капака място ще намира, V6-цилиндровият, 3.6 литров, бензинов мотор. Голяма вероятност има да видим и 2.0 литров, турбо агрегат, както и 3.0 литров дизел. Естествено задвижването на четирите колела ще бъде налично за всички версии. Повече подробности за модела ще станат ясно по-късно, този месец, когато ще отвори врати автосалона в Лос Анджелис, където ще се състои официалната премиера. Производството ще започне още тази година в Южна Дакота, а продажбите ще започнат в края на първото тримесечие от 2018 година.
+++++++++++++++++++++++++++++++
Потвърдено е наличието на бензиновият, 3.6 литров мотор с мощност 285к.с., който ще се предлага с 8-степенна, автоматична трансмисия. по-надоло в гамата ще бъде позициониран 2.0 литровия, турбо бензинов мотор с мощтонст 268к.с., но снабден с технологията от типа "лек хибрид", разполагаща 48 волтова ел. система и стартер генератор, който подпомага потеглянето на автомобила. параметрите на 3.0 литровият, дизел все още не са оповестени, но така или иначе, той ще бъде представен през лятото на следващата година. Plug-in хибридна версия също ще има, но не се уточнява кога ще бъде представена.Няма коментари:

Публикуване на коментар