понеделник, 4 юни 2018 г.

Плановете на Maserati до 2022г.

Феновете на марката могат да са спокойни, тъй като плановете на FCA, спрямо нея са големи. От представеният продуктивен план на FCA, става ясно, че Maserati няма да бъде пренебрегната и ще се радва на свежи финансови инжекции достатъчни дори и за внедряването на изцяло нови модели в гамата на марката.
Очаква се изцяло нов SUV, позициониран под Maserati Levante, който също чака своя наследник през 2021 година. По една или друга причината премиерата на Maserati Alfieri, бе забавена, но явно до края на следващата година най-после ще видим новото спортно купе, което ще се предлага и във версия с открит покрив. По всичко личи, че този модел ще замени предлаганите в момента Maserati GranTurismo / GranCabrio, които няма да получат свои наследници. Maserati Alfieri ще бъде построен върху изцяло нова, модулна платформа позволяваща внедряването на хибридни технологии и позволяваща присъствието на новото задвижване на четирите колела работещо с електромотор позициониран на предната ос. Тази платформа ще бъде основа и за наследниците на Ghibli и Quattroporte
До края на посоченият срок ще бъдат премахнати изцяло дизеловите агрегати в моделите на марката, а плановете относно нивата на продажби са, те да достигнат цифрата 100 000. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар