сряда, 1 февруари 2017 г.

Jeep Grand Cherokee с леки козметични промени

Четири години след фейслифта на Jeep Grand Cherokee, моделът отново е подложен на леки козметични промени, които би трябвало да са последните. на лице са нови брони и радиаторна решетка, както и нов дизайн на серийните 18-цолови  джанти. Задните светлини пък са снабдени с LED технология.  Окачването също е променено, а опционално се предлага и въздушно такова с възможност водача да регулира клиренса. системата за задвижване на четирите колела е от ново поколение с електронен блокаж на задния диференциал. Цветовата гама е увеличена с два нови цвята патентовани от компанията. 
Моторната гама включва 3.6 и 5.7 литрови, бензинови агрегати с мощност от 286 и 352к.с. На върха в гамата за модификацията SRT, стой 6.4 литровият, V8-цилиндров мотор с мощност 468к.с.  Дизеловата версия разчита на 3.0 литров, Multijet с мощност 250к.с. Всички са куплирани с 8-степенната, автоматична трансмисия.
В интериора промени не се забелязват. впечатление правят обаче новите седалки и промененият дизайн на скоростният лост. Мултимедийната система е от ново поколение, а оборудването по-богато. на лице са вече асистенти при потегляни при наклон, система за предотвратяване на сблъсък, паркинг асистент, контрол на стабилността и нивото, асистент с предна и задна камера за подпомагане на паркирането и др. цените в САЩ, започват от 30 400 долара. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар