петък, 13 април 2018 г.

Фейслифт за Chevrolet Camaro

Дойде времето и за обновяването на най-продаваното GT купе на компанията, а именно Chevrolet Camaro. Козметичните промени се виждат от пръв поглед и обхващат, както предната, така и задната част на модела. Аеродинамиката е оптимизирана, а охлаждането на моторният отсег е подобрено. 
Освен външните промени обаче е направено много и по механиката на модела, като на първо място се посочва наличието на новата 10-степенна, автоматична трансмисия която ще бъде достъпна за V8-цилиндровия мотор. Според информацията окачването и спирачната система също са претърпели промени, което се е отразило на управлението и стабилността. Моторната гама остава същата, но изпускателната система е нова.
В интериора се наблюдава нова инфотайнмънт система с 7 или 8-инчов , тъчскрийн дисплей гласов контрол и постоянна сателитна връзка. Оборудването е станало по-богато, като вече за модела ще се предлага серийно камера за заден ход, система за предотвратяване на сблъсък в градски условия, а огледалото за задно виждане всъщност е LCD дисплей. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар