вторник, 27 февруари 2018 г.

Kia Optima с фейслифт

Едва две години след представянето на Kia Optima SW, моделът получава козметични промени и нов 1.6 литров, турбо дизелов агрегат, чиято мощност тне се съобщава. Бензиновите 1.6 и 2.0 литрови агрегати с принудително пълнене остават в гамата на модела. 
Външните промени обхващат предимно предната част, като на очи се набива новата броня и променената оптика на фаровете. Опебрението на радиаторната решетка е в нов стил, както и страничните декоративни отвори на предните калници. Новият дизайн на лятите джанти и новата цветова гама също ще открояват новата от старата версия.
В интерора освен новият волан и добавеното амбиентно осветление, което ще се пресдлага като опция промени не се забелязват. Най-вероятно оборудването ще стане по-богато, като ще бъдат наличини и нови асистенти за подпомагане на шофирането, както и системи за активна и пасивна бедзопастност. Цени не се споменават. Продажбите на обновената верерсия на Kia Optima, в Европа ще започнат от средата на тази година във версии седан и комби. Цени не се споменават. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар